Підписатися
Інтерв’ю
Інтерв’ю
18 листопада 2017

Єгор Стадний: Фінансовий інструмент – це найкращий стимул у реформі освіти

Реформування освіти – одне із завдань середньострокового Плану пріоритетних дій Уряду до 2020 року. Аналітичний центр CEDOS сфокусувався на аналізі державної освітньої політики від самого початку свого існування, проводить ґрунтовні дослідження та моніторить стан української освіти. Експерт з питань освіти Єгор Стадний із CEDOS розповідає про становлення самого аналітичного центру, головні проекти організації та ділиться роздумами стосовно викликів реформування системи освіти, які стоять не лише перед урядом, а й експертним середовищем в Україні.

Читати інтерв’ю

Це третя публікація в рамках проєкту «Платформа аналітики та міжкультурної комунікації» із серії розмов з лідерами аналітичних центрів.

Проєкт реалізується Institut für Europäische Politik (Берлін, Німеччина) спільно з Міжнародним фондом «Відродження»Фондом «Демократичні ініціативи» імені Ілька Кучеріва й Ініціативою з розвитку та дослідження аналітичних центрів «think twice UA» за підтримки Федерального міністерства закордонних справ Німеччини.

Поділитися
Друкувати