Підписатися
Інтерв’ю
Інтерв’ю
9 січня 2019

Ігор Бураковський: Важливо, щоб в Україні створювалися не стільки загальнополітичні, а й також спеціалізовані аналітичні центри

Ставши лідером в аналізі економічної політики, Інститут економічних досліджень та політичних консультацій фахово долучався до багатьох визначальних для української економіки подій, а саме: підготовки України до вступу до Світової організації торгівлі, Угоди про асоціацію, Національної та регіональних стратегій розвитку малого і середнього бізнесу та Національної експортної стратегії. Голова Наглядової Ради Інституту Ігор Бураковський акцентує, що Україна потребує фахових галузевих аналітичних центрів і повинна мати стратегію формування експертного потенціалу.

Читати інтерв’ю 

Це дев'ята публікація у рамках проєкту «Платформа аналітики та міжкультурної комунікації» із серії розмов з лідерами аналітичних центрів.

Проєкт реалізується Institut für Europäische Politik (Берлін, Німеччина) спільно з Міжнародним фондом «Відродження»Фондом «Демократичні ініціативи» імені Ілька Кучеріва й Ініціативою з розвитку та дослідження аналітичних центрів «think twice UA» за підтримки Федерального міністерства закордонних справ Німеччини.

Поділитися
Друкувати