Підписатися
Інтерв’ю
Інтерв’ю
9 грудня 2018

Дмитро Боярчук: Політичні рішення повинні супроводжуватись аналізом, який показує наслідки рішень

СASE Україна належить до найкращих економічних аналітичних центрів України. Найбільш впізнаваним він став завдяки інформаційно-роз’яснювальному проєкту «Ціна держави», який  досить просто й зрозуміло пояснює громадянам, куди витрачаються їхні податки. Виконавчий директор організації Дмитро Боярчук розповів про становлення аналітичного центру, його головні проєкти й принагідно схарактеризував процес перебігу реформ, який нині триває в Україні. На його думку, саме реформа енергетичного сектору та децентралізація стали найбільш успішними в Україні, а скасування фіксованого обмінного курсу сприяє стабілізації економіки.

Читати інтерв’ю

Це восьма публікація у рамках проєкту «Платформа аналітики та міжкультурної комунікації» із серії розмов з лідерами аналітичних центрів.

Проєкт реалізується Institut für Europäische Politik (Берлін, Німеччина) спільно з Міжнародним фондом «Відродження»Фондом «Демократичні ініціативи» імені Ілька Кучеріва й Ініціативою з розвитку та дослідження аналітичних центрів «think twice UA» за підтримки Федерального міністерства закордонних справ Німеччини.

Поділитися
Друкувати