Підписатися
Інтерв’ю
Інтерв’ю
10 липня 2018

Альона Гетьманчук: Сьогодні існує запит за кордоном на перевідкриття України, утім, не всі в Україні готові відповісти на нього

У жовтні 2017 року в Україні сформовано нову аналітичну інституцію – Центр «Нова Європа», який одразу ж став важковаговим експертним центром. Організація долучила до дорадчого органу впливових державних діячів, проводить багато публічних заходів, досліджує відносини України з ключовими державами та аналізує актуальні теми. Альона Гетьманчук, співзасновниця та директорка центру, формулює амбітну мету організації – стати унікальною платформою для розробки бачення майбутнього України в Європі.

Читати інтерв’ю

Це сьома публікація в рамках проєкту «Платформа аналітики та міжкультурної комунікації» із серії розмов з лідерами аналітичних центрів.

Проєкт реалізується Institut für Europäische Politik (Берлін, Німеччина) спільно з Міжнародним фондом «Відродження»Фондом «Демократичні ініціативи» імені Ілька Кучеріва й Ініціативою з розвитку та дослідження аналітичних центрів «think twice UA» за підтримки Федерального міністерства закордонних справ Німеччини.

Поділитися
Друкувати