Підписатися
Новини
Новини
2 травня 2022

#3 UkraineMEMO: Агресія Росії проти України – вимоги до Заходу

Україна вже вісім років стикається з російською військовою агресією на сході країни, але 24 лютого 2022 року армія РФ розпочала широкомасштабний наступ у різних регіонах та на столицю Київ.

У третьому випуску подкасту UkraineMEMO представлені найважливіші висловлювання наших спікерів на 24-му українському сніданку 25 лютого 2022 року.

Наші гості:

Професор Олексій Гарань – професор кафедри порівняльної політики Києво-Могилянської академії та науковий директор  Фонду «Демократичні ініціативи» імені Ілька Кучеріва (DIF), одного з провідних аналітичних центрів в Україні. Олексій Гарань регулярно коментує в українських та міжнародних ЗМІ.

Марія Золкіна – політичний аналітик та дослідник громадської думки ДІФ. Її дослідження зосереджено на ЄС та євроатлантичній перспективі України та конфлікті на Донбасі, який триває з 2014 року. Вона виросла на лінії зіткнення в Станиці Луганській.

Наталія Шаповал – керівник Інституту Київської школи економіки (КШЕ) та віце-президент відділу політичних досліджень КШЕ. Має ступнь з математики та економіки, Наталія Шаповало також є експертом у сфері державних закупівель і очолює команду з 50 чоловік.

Д-р Яніс Клюге є старшим юристом відділу досліджень Східної Європи та Євразії Німецького інституту міжнародних справ та питань безпеки (SWP), експерт з питань внутрішньої політики Росії, економічної еліти та впливу санкцій, а також російсько-китайських відносин.

Модератори: Людмила Мельник та Артур Мольт.

Епізод №3 подкасту UkraineMEMO також доступний на:

Подкаст UkraineMEMO є частиною проекту «German Ukrainian Researchers Network - GURN» і підтримується Міністерством закордонних справ Німеччини.

Поділитися
Друкувати